BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARINING KREATIV QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA QO’LLANILADIGAN TEXNOLOGIYALAR - Musurmonova Xadicha Najmiddin qizi; Muxitova Sadoqat No‘mon qiz (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Boshlang'ich sinf darslari bolalarning intellektual va kreativ rivojlanishida muhim rol o'ynaydi. Ushbu bosqichda o'quvchilarda yangi g'oyalarni shakllantirish, muammolarni hal qilish va o'z fikrlarini ifoda etish qobiliyatlarini rivojlantirish maqsadga muvofiqdir. Bu maqolada boshlang'ich sinf darslarida o'quvchilarning kreativ faoliyatini shakllantirish uchun qo'llaniladigan metodikalar ko'rib chiqiladi.