ONA TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Times New Roman; Norqulova Nodira Qodirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada ona tili ta’limida o‘quvchilarda kommunikativ kompetensiyani shakllantirishning zamonaviy yo‘nalishlari, xususan, raqamli texnologiyalar imkoniyatlaridan samarali foydalanish metodikasi tahlil qilingan. Maqolada o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirishda multimedia vositalari, interaktiv platformalar, sun’iy intellekt asosidagi o‘quv dasturlari va raqamli ta’lim resurslarining ahamiyati yoritilgan.