TIZIMLI YONDASHUV VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA O‘QUVCHILARNING MA’NAVIY DUNYOQARASHINI RIVOJLANTIRISH - Maxmatqobilova Dildora Baxtiyor qizi; Mengliyeva Dilshod Kamolovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada tez sur’atlarda rivojlanayotgan mamlakatimiz ta’lim tizimiga raqamli texnologiyalarga asoslangan innovatsion yondashuvlar mazmuni ochib berilgan. O‘quvchi-yoshlarda uzluksiz ta’lim jarayonida ma’naviy tarbiya va uning globallashuv bilan bog‘liqligi ko‘rsatilgan. Mamlakatimizda uzluksiz ta’lim bosqichlarida innovatsion yondashuvning oqibatlari bayon qilingan.