HUDUDLARNING IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLANISHIDA UZLUKSIZ TA’LIM VA KADRLAR TAYYORLASH MUAMMOLARI - Raximova Nargiza Abduxalilovna; Raxmatova Ozoda Elmurod qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada kun sayin rivojlanib borayotgan go‘zal O‘zbekistonimizda uzluksiz ta’lim tizimi va kadrlar tayyorlash jarayonining ahamiyati hamda o‘rni yoritilgan. Bu tushunchalar soniya sayin o‘zgarayotgan dunyoda muhim bo‘lib, zamonaviy texnologiyalar, mehnat bozori talablarining o‘zgarishi va shaxsiy rivojlanish ehtiyojlarini hisobga oladi.