TALABA YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING NAZARIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Narzullayeva Aziza Isroil qizi; Norqulova Feruza Abdukarimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada yangi taraqqiyot davrida talaba yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash tushunchasi keng yoritilib berildi Abdurauf Fitratning “Oila” asari asosida talaba yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalasi tahlil etiladi. Asarda ko‘tarilgan muhim ijtimoiy masalalar bugungi talaba yoshlar uchun dolzarb tarbiyaviy yo‘nalishlar sifatida ko‘rsatib beriladi.