YUGNAKIY ASARLARIDA MA’NAVIY MA’RIFIY TARBIYA TIZIMINI TAHLILIY O‘RGANISHNING MAZMUNI VA MOHIYATI - Mirzayeva Ismigul Almardon qizi; Murodova Dinora O‘ktam qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada Axmad Yugnakiy asarlari tahlili asosida ma‘naviy ma‘rifiy tarbiyaning shakllanishi, shaxsning har tomonmlama barkamol ravnaq topishi, komil imson sifatlarini o‘zida mujassam qila olishi jihatlarini o‘rganish, oilada farzand tarbiyasi va jamiyatda shaxs sifatida ijtimoiylashishida axloq tushunchasining o‘rni haqida so‘z boradi.