BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING KREATIV KOMPETENSIYALARINI INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH METODIKASI - Toshpo‘latova Mahliyo Sunnat qizi; Turobova Sabohat Yo‘ldoshovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada bugungi kunda ta’lim sohasida olib borilayotgan ishlar, kreativlikning inson hayotidagi o‘rni, kompetensiyaning mazmun-mohiyati, integratsion yonadshuv asosida tadqiqotlar olib borgan olimlarning ilmiy izlanishlari haqida,umuman olganda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kreativ kompitensiyalarini integratsin yondashuv asosida tashkil etishning ahamiyati haqida so‘z boradi.