OTA-ONALARNING FARZAND TA’LIM-TARBIYASIDA MAS’ULIYATI VA UNING IJTIMOIY AHAMIYATI - Hakimova Nafisa Muxiddin qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Bugungi kunda farzand tarbiyasi nihoyatda nozik masala bo‘lib bu borada juda ko‘p allomalarimiz, olimlarimiz o‘zlarining fikr-mulohazalarini bildirishgan. Albatta biz maqolada imkon qadar farzand tarbiyalashda ota-onalarning funksional vazifalarini ilmiy jihatdan tahlil qilib berishga harakat qildik.