MAHALLA TIZIMIDA MA’NAVIY MUHITNI MUSTAHKAMLASH YO‘LLARI - Siddiqxo'jayeva Shahloxon Siddiqovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada mahalla tizimida ma’naviy muhitni mustahkamlash yo‘llari tahlil qilinadi. Mahalla jamiyatning ijtimoiy va ma’naviy tayanchi sifatida o‘zaro hamjihatlik, mehr-oqibat va tarbiya masalalarida muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqotda mahallada ma’naviy muhitni rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.