SUT BEZI SARATONIDA MOLEKULYAR SUBTIPLAR VA ZAMONAVIY DAVOLASH STRATEGIYALARI - Avazova Gulshoda; Ziyodullayeva Marvarid (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada sut bezi saratonining asosiy molekulyar subtiplariga (Luminal A, Luminal B, HER2-musbat va uch martalik manfiy subtiplar) xos biologik xususiyatlar, klinik kechish farqlari hamda zamonaviy davolash strategiyalari keng tahlil qilinadi. Shuningdek, maqsadli terapiya, immunoterapiya va shaxsiylashtirilgan yondashuvlarning klinik ahamiyati yoritiladi.