Uchburchak va to‘rtburchaklar kombinatsiyalariga oid masalalar - Qurbonaliyeva Shoira Maxmanazarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu ilmiy maqola akademik litseylar chuqurlashtirilgan guruhlarning geometriya darslarida uchburchak va to‘rtburchaklar kombinatsiyalariga oid masalalar haqida nazariy bilim beradi. Shuningdek, matematika fanini bilish darajasini aniqlovchi Milliy sertifikat olish uchun mustaqil tayyorlanuvchilarga yaqindan yordam beradi.