O‘zbekistonda 2024-yil inflyatsiyasi va aholi farovonligi: real daromadlar tahlili - Islomov Mardumar Zafar o‘g‘li; Ibragimov G'anijon G'ayratovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada 2024-yilgi 9,8 foizlik inflyatsiya sharoitida aholi real daromadlarining o‘zgarishi, hududiy tengsizlik va kambag‘allikni qisqartirish masalalari tahlil qilingan.