РЕАЛИЗМ АДАБИЁТ ВА АЛЬБЕР КАМЮНИНГ БЕГОНА ҚИССАСИ - Аширова Маҳбуба Фирдавсиевна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада француз реализм адабиётининг ёрқин намоёндаси Альбер Камюнинг “Бегона” қиссасидаги Мерсонинг ички дунёси ҳамда унга жамиятнинг муносабати хусусида сўз боради. Бунда инсон руҳиятини талқин қилишдаги ёзувчи муносабати алоҳида эътиборга лойиқ.