TAʼLIM MAZMUNI.OʻQITISH METODLARI VA VOSITALARI - Saidova Gulnoza Abdusamadovna; Abdulazizova Pokiza Salom qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada "Oʻqitish metodlari va vositalari" xususida so'z yuritilib, metodlarning amaliy ahamiyati, turlari, qo'llanish usullari va vositalari haqida ma'lumotlar berilgan. Metodlarning amaliy ahamiyati atroflicha muhokama qilingan.