MAXSUS VA INKLYUZIV TALIMNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Hakimova Sevinch Isomiddin Qizi; Xolmamatova Sevinch Faxriddin Qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada Imkoniyati cheklangan bolalarni umumta’lim tizimida o‘qitish masalalariga e’tibor berish. , Ta’lim hamma uchun’’ umummilliy dasturining mohiyatini targ‘ibot qilish. Inklyuziv ta’limning maqsad va vazifalari tamoyillarini tasniflash hamda inklyuziv ta’lim asoslari haqida bayon etilgan.