ψ- Riman-Liuvill kasr tartibli integrallar uchun Hardi-Littlevud tengsizligi haqidagi ayrim teoremalarning isboti - Usmonov Aktam Akrom o’g’li, Otamurodov Mehroj Botirjon o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Lebeg fazosida -Riman-Liuvill tipidagi kasrli integralning chegaralanganligi va Hardi-Littlevud tengsizligi haqidagi teoremalari isbotlangan