PEDAGOGIK MAHORAT FANINING PREDMETI, MAQSADI VA VAZIFALARI - Tojiyev Asadbek Shamsiddin o‘g‘li; Ravshanov Umidullo Sheraliyevich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada pedagogik mahorat fanining o‘qituvchi kasbiy shakllanishidagi o‘rni, uning predmeti, maqsadi va vazifalari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, pedagogik mahoratning zamonaviy ta’lim tizimidagi dolzarbligi, o‘qituvchi shaxsining kasbiy kompetentligini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan.