MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA BADIIY ESTETIK QOBILYATLARINI RIVOJLANTIRISH YOʻLLARI - Usmonova Mehrangiz Alisherovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʻlim tashkilotida bolalarda badiiy estetik qobilyatlarini rivojlantirish, ularni estetik jihatdan tarbiyalashda badiiy adabiyotining oʻrni va ahamiyatini, shuningdek, maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar nutqining oʻsishida bolalar adabiyotining oʻziga xos xususiyatlar hamda shakllarini tahlil qilishdan iboratdir.