FALSAFA TARIXIDA INTUITSIYAGA MUNOSABATNING TARIXIY–NAZARIY TAHLILI - Xolova Umida Umedovna; Istatpulatova Aziza Shuxrat qizi, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada falsafa tarixida intuitsiya tushunchasining mazmuni, shakllanishi, intuitsiyaning namoyon bo`lishida tushlarning o`rni, uning falsafiy bilishdagi ahamiyati va turli davr mutafakkirlari tomonidanberilgan fikr-mulohazalar bayon etiladi.