TA’LIM - TARBIYA JARAYONINING PEDAGOGIK - PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. - Sohobova Oyshaxon Asatullo qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada Yurtboshimizning tarbiya haqidagi so’zlari, ta’lim- tarbiya jarayoni, tarbiya haqida tushuncha, psixologiyada tarbiya tushunchasi, oila tarbiyasi, shaxs shakllanishida tarbiyaning o’rni va oilada mehnat tarbiyasi, tarbiya to’g’risida fikrlar hamda maktabgacha yoshdagi bolalarda tarbiyaning o’ziga xosliklari haqida so’z boradi.