ZIGMUND FREYDNING FALSAFASIDA ONG MASALASI - Xolova Umida Umedovna; Jumaeva Mehribon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Zigmund Freydning falsafasida ong tushunchasi, uning mohiyati, psixologik taxlil natijalari, inson ruhiyati modeli va ongsizlik tushunchasininng mazmuni haqida ma'lumotlar yoritilgan bo‘lib, kelgusida ushbu ong tushunchasini ilmiy asoslash muhim deb topildi.