DIQQAT. - MARDOYEVA MANZURA ALIBOY QIZI; TOSHMAMATOVA MAFTUNA RUSTAM QIZI (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqola diqqat haqida bo’lib, uning turlari, ko’lami, aksi, asosiy xususiyatlari va diqqatning barqarorligi kabi tushunchalarni o’z ichiga oladi. Shu o’rinda maqola mashxur psixolog va neyropsixologlarning fikrlari bilan ham boyitilgan bo’lib, diqqat haqidagi tushunchalar atroflicha bayon etiladi.