IJTIMOIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI KOMMUNIKATSIYA VOSITALARINING ROLI VA AMALIY YECHIMLAR - Shaydulova Marjona Alisher qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy turizmni rivojlantirishda raqamli kommunikatsiya vositalarining roli va amaliy yechimlari tahlil qilinadi. Raqamli platformalar, ijtimoiy tarmoqlar, mobil ilovalar va onlayn xizmatlar orqali turizm sohasida mijozlar bilan samarali muloqot, ma’lumot tarqatish va turizm xizmatlarini yaxshilash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari raqamli kommunikatsiya vositalarining ijtimoiy turizmni targ‘ib qilishda strategik ahamiyatini, foydalanuvchi tajribasini oshirishdagi rolini va amaliy innovatsion yechimlarni qo‘llash imkoniyatlarini ko‘rsatadi.