ALOHIDA IJTIMOIY YORDAMGA MUHTOJ AHOLI QATLAMI TUSHUNCHASI VA UNING TURLARI KLASSIFIKATSIYASI - Latipova Nodira Muhtarjanovna, Yuldasheva Yulduz Ravshanovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada alohida ijtimoiy yordamga muhtoj aholi qatlami tushunchasi va uning turlariga ta’riflar berilgan. Mualliflar tomonidan ishlab chiqilgan chizmaga asosan har bir qatlam nima sababdan ushbu jadvaldan o’rin egallaganligi izohlanadi. Jamiyatda eng avvolo aynan yordamga muhtoj qatlamlarga yordam ko’rsatish dasturlarini takomillashtirish zarur deb hisoblaymiz.