BOSHLANGICH SINF O‘QUVCHILARINING NUTQIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA ADABIY JANRLARNING O‘RNI VA SAMARADORLIGI. - Normurodova Nigora Abdusattorovna; Rajabova Nafisaxon Dilmurod-qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’limda savodxonlik darslarida o‘quvchilarda o’qish kompetensialarini shakllantirish va rivojlantirishda adabiy janrlarning ahamiyati, samaradorligi va tutgan o‘rni yoritilgan.