CHAKANA BANK XIZMATLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Maxamadov Sherzodbek Shuxrat o'g'li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bugungi tez sur'atda va texnologiyaga asoslangan dunyoda samaradorlik har qanday biznes, jumladan, chakana bank faoliyatining muvaffaqiyati uchun juda muhimdir. Raqobatbardosh bo'lib qolish va mijozlarning o'zgaruvchan ehtiyojlarini qondirish uchun chakana banklar o'z xizmatlari samaradorligini oshirishga doimo intilishlari juda muhimdir. Ushbu maqolada chakana banklar samaradorligini oshirish uchun qabul qilinishi mumkin bo'lgan turli strategiya va yondashuvlar ko'rsatilgan.