INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA SO‘Z TARTIBI VA MANTIQIY URG‘U FARQLARI - Komilova Sevinch (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
This article analyzes the similarities and differences between word order and logical stress in English and Uzbek.