KREАTIV PEDАGOGIKА FАNINI O‘QITISHDА IJODKORLIK VA O’QUVCHILARDA IJODKORLIK HISLATLARINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Iminjonova Durdona; Hoshimova Masuda (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Xozirgi zamon oliy ta’lim tizimida ijodkorlikning axamiyati, pedagogik faoiliyatdagi ijodkorlik tushunchasi, ijod, ijodiy qobiliyat, ijodiy faoliyat va ijodiy topshiriq tushunchalari, talabalarda ijodiy qobiliyatlarni shakillantirish hususiyatlari, ijodiy topshiriqlar va ulardan dars davomida foydalanish.