Masalalarni yechishda zanjirli kasrlarning qo`llanilishi - Qurbonaliyeva Shoira Maxmanazarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada akademik litseylar algebra va analiz asoslari darslarida masalalarni yechishda zanjirli kasrlarning qo`llanilishi haqida nazariy bilim va bu bilimni mustahkamlashda yangi pedagogik texnologiyaning “Moslik o`rnating” usulidan foydalanib “O`zingizni sinab ko`ring” ruknida topshiriqlar berilgan .