MUSIQIY INTELLEKT PSIXOLOGIYASI VA PEDAGOGIKASI: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY RIVOJLANISHIDA INNOVATSION YONDASHUVLAR. - Rustamova Xurshidabonu Jamshidovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada musiqiy intellekt tushunchasining psixologik va pedagogik jihatlari, uning maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodiy rivojlanishidagi ahamiyati, shuningdek innovatsion texnologiyalar orqali uni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan. Maqolada musiqiy idrok, ijro, tahlil va ijodiy tafakkurni shakllantirish bo‘yicha nazariy qarashlar hamda amaliy tavsiyalar keltirilgan.