TEMURIY SHAHZODALAR TARIXIGA OID YOZMA MANBALAR - Ma’rufov Sherzod Komil o‘g‘li; Normurodov Azizbek Oʻtkirjon oʻgʻli (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Amir Temur va Temuriylar saltanati davlatchiligimiz tarixining eng yorqin qismidir. Ushbu maqola temuriy shahzodalari hayoti va faoliyati haqida yozilgan ayrim manbalar tahlili toʻgʻrisida. Temuriy shahzodalar haqida usha davrda koʻplab asarlar yozilgan va bularning bazi birlariga oʻzlari ham homiylik qilishgan.