TIBBIYOT INSTITUTLARIDA LOTIN TILINI O‘QITISHNING DIDAKTIK TAMOYILLARINI TAKOMILLASHTIRISH MUAMMOLARI - Mahkamov Mirkamol Husanovich, Muxamedova Matlyuba Satvaldiyevna, Olimboyeva Donaxon Abduvaliyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Muallif ushbu maqolasida oliy tibbiyot ta’lim muassasalarida lotin tilini o‘qitishning uslubiy asoslariga to‘xtalib, muayyan ilmiy fikrlarni bildirgan.