Axloqiy fazilatlar va ularning zamonaviy talqini - Turg’unboyev Anvarjon Adhamjon o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada kishining hayoti davomida shakllangan axloqi va unda kamol topgan fazilatlar haqida so’z boradi. Shuningdek, globallashuv davrida axloqiy fazilatlarning o’rni va ta’siri tahlil qilinadi. Insonning oila va jamiyatdagi mavqe’i uning axloqiga bog’liq ekanligi hadislar va hayotiy voqealar bilan izohlanadi.