OLIY TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION IQTISODIY MENEJMENTNI JORIY ETISHNING USTUVOR YO‘NALISHLARI - Soliyeva Parizod Sherdil qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu tezisda oliy ta’lim tizimida innovatsion iqtisodiy menejment tushunchasi, uning nazariy asoslari va amaliy ahamiyati yoritilgan. Xorijiy tajribalar tahlil qilinib, O‘zbekiston ta’lim tizimida innovatsion iqtisodiy menejmentni joriy etish zaruriyati asoslab berilgan. Shu bilan birga, milliy sharoitga mos tavsiyalar ishlab chiqilgan.