XOLESISTIT: KLINIK BELGILARI, TASHHISI VA DAVOLASH USULLARI - Maxamadinova Feruza Abduqodirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xolesistit kasalligining asosiy klinik belgilari, tashxis qo‘yish mezonlari hamda davolash usullari haqida batafsil ma’lumot berilgan. O‘tkir va surunkali xolesistitning klinik farqlari, zamonaviy diagnostik texnologiyalar va davo yondashuvlari yoritilgan. Ushbu ma’lumotlar tibbiyot sohasida ta’lim olayotgan talabalar va amaliyotdagi shifokorlar uchun foydali bo‘lishi mumkin.