SO‘Z BIRIKMASI BOBIDA AYRIM MULOHAZALAR - Allaberganova Firuza Ibraximovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada o’zbek tilida so’z va so’z birikmalarining tabiati va mohiyati haqida fikr va mulohazalar keltirilib o’tiladi. Birikma atamasi kengroq tahlil qilinadi.