Data Science va Sun’iy Intellektning Biznesdagi Roli - Manzura Reimbaeva Baxadir qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Data Science va Sun’iy Intellekt (AI) texnologiyalarining zamonaviy biznes jarayonlaridagi roli batafsil tahlil qilinadi. Maqolada ma’lumotlarga asoslangan qaror qabul qilish, marketing va mijozlarni boshqarish, operatsion jarayonlarni avtomatlashtirish, risklarni baholash va innovatsiyalarni rivojlantirish kabi yo‘nalishlarda Data Science va AI ning qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi.