Boshlang‘ich ta’limda inklyuziv ta’limning hozirgi kundagi ahamiyati va uni tashkil qilish yo‘llari - Mahmatqulova Xosiyat Bobomurod qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
maqolada boshlang‘ich ta'limda inklyuziv ta'limning ahamiyati, qamrab olinganlik darajasi, ushbu ta'lim shaklini joriy etishda mavjud muammo va to‘siqlar, hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha tafsiyalar yoritib berilgan.