MADANIYAT VA TIL O‘RTASIDAGI MUNOSABATLAR: MADANIYATLARARO TADQIQOTLARGA UMUMIY NAZAR - Irgasheva Nasiba Dadajanovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada chet tili o’rganuvchi davlatlarda madaniyat va til o’rtasidagi munosabatlar ochib berilgan va tili o’rganilayotgan davlatni madaniyati va o’rganayotgan davlatni madaniyatiaro o’tkazilgan tadqiqotlar taxlil qilingan.