Xorazm etnografizmlarining til madaniyatidagi ahamiyati - Xaytboyeva Muxlisa Muxtor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada o„zbek tilshunosligida etnografizmlarga oid ayrim tadqiqotlar, ularning til madaniyatidagi ahamiyati va etnografizm tushunchasi bilan bog„liq masalalar xususida so„z yuritilgan. Ushbu maqolada Xorazm hududida qo„llanuvchi etnografizmlarga, asosan, to„y marosimlariga oid etnografizmlarga to„xtalingan.