Xalq ogʻzaki ijodida "ota-ona" konsepti masalasi - Salimova Baxtiniso Azamat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xalqimizning azal-azaldan ota-ona duosi bilan yuksalgan, ota-ona rizoligi Alloh va xalq rizoligiga oʻxshatgan millatimizga xos boʻlgan milliy qadriyatlarimizni asrab -avaylash ,ularni kelajak avlodga yetkazish borasidagi ishlarga koʻmak tarzida "ota-ona "konseptiga tarif berdik.