МАЙМУНЖОН НАВЛАРИНИНГ ХОСИЛДОРЛИК КЎРСАТКИЧЛАРИ - Ҳ.Р.Абдуллаева; Х.Н.Бердалиев (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ушбу мақолада Андижон вилояти Избоскан туманида жойлашган Академик Махмуд Мирзаев номидаги боғдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий тадқиқот институти Андижон илмий тажриба станцияси марказий дала майдонида етиштирилгин маймунжон (rubus fruticosus) навларининг хосилдорлиги хамда мева сифат кўрсаткичлари тадқиқ қилинди.