YUQORI SINF O‘QUVCHILARIDA INGLIZ TILI FANI VOSITASIDA IJTIMOIYLASHISH - NAPASOVA SITORA FARXODOVNA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bugungi globallashuv jarayonida o„smir yoshdagi o„quvchilarning ijtimoiylashuv jarayonida ingliz tili fanining ahamiyati hamda jarayon doirasida yuzaga keladigan muammolar, ularning yechimi haqida so„z yuritilgan.