СИФАТЛИ ОЛМА КЎЧАТЛАРНИ ЕТИШТИРИШДА ПАЙВАНДТАГЛАРНИ ЭКИШ МЕЪЁРЛАРИ ТАЪСИРИ - Ташбоев Шухратбек Турсунович; Хўжаев Хамидулло Шахобиддинович; Ўринов Дилмуроджон Мирзамахмудович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Мазкур мақолада Академик М.Мирзаев номидаги боғдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий-тадқиқот институти Андижон вилояти Избоскан тумани жойлашган Андижон илмий тажриба станцияси иқлим шароитларида янги олманнинг кечки Пинк леди навини турли экиш схемаларда ММ-106 пайвандтагида кўчатларнинг сифат кўрсаткичлари хамда кўчат чиқими хақда маълумотлари.