Qurilish mahsulotlarining raqobatbardoshligini oshirishda innovatsion tadbirlarning ahamiyati - R.M. Egamov; R.Sh. Husainova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ilmiy maqolada qurilish mahsulotlarining raqobatbardoshligini boshqarishda innovatsion chora-tadbirlar ishlab chiqishga bag„ishlangan nazariy qarashlar o„rganilgan. Shuningdek, qurilish korxonalarining mahsulotlari raqobatbardoshligini oshirish uchun klister tizimini innovatsion tashkiliy-iqtisodiy mexanizmining amal qilishi samaradorligiga ta‟sir ko„rsatuvchi omillar aniqlangan.