To‘qimachilikda sifatni ta’minlash va sifat boshqaruvi - Xalimov Sunnatillo (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada to‗qimachilik sanoatida sifatni ta‘minlash va boshqarish mexanizmlari chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqotda zamonaviy menejment yondashuvlari, xalqaro standartlar asosida sifat tizimlarini joriy etish, texnologik jarayonlarning monitoringi va ularning samaradorlikka ta‘siri muhokama etilgan. Metod sifatida statistik tahlil, eksperimental yondashuv va sifat nazorat tizimlari tahlili qo‗llanilgan.