BUXORO VILOYAT QISHLOQ XO‘JALIK TARMOQLARINING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISHIGA TAS’SIR ETUVCHI OMILLAR - Ergashev Anvar Karimovich; Malikova Go‘zal Axmadjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatining qishloq xo„jalik tarmoqlari, ushbu tarmoqlarning joylashishi va rivojlanishiga tasir e‟tivchi omillar yoritib berilgan. O„rganishlar asosida qishloq xo„jaligiga ta‟sir etuvchi omillar 5 ta toifaga ajratilgan.