UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’AT DARSLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING ILMIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Ibrohimova Zebuniso Nodir qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida tasviriy san’at darslarini yangi ilmiy-metodologik yondashuv asosida takomillashtirish masalalari o‘rganiladi. Maqola didaktik usullarni integratsiyalash, o‘quv jarayonida interaktiv va innovatsion texnologiyalarni qo‘llash, san’at kompetensiyasini baholash mezonlarini aniqlash bo‘yicha tajriba va nazariy asoslarni taqdim etadi.