LINGVOPOETIKA VA UNING TADQIQOT OBYEKTIGA DOIR - Ismoil Xojaliyev; Jo‘rayeva Kamolaxon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
maqolada lingvopoetika, uning tadqiqot obyekti, o‗ziga xos jihatlari hamda tadqiqot metodlari, lingvopoetikaga berilgan tavsiflar va mazkur hodisaga turlicha yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.