BUGUNGI KUNDA AXBOROT XAVFSIZLIGI MASALALARI - Mahmudov Murodjon Alisher o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu tezisda jahonda va O‟zbekistonda axborot xavfsizligi, kiberhujumlarning tahlili va qanday chora tadbirlar ko‟rilayotgani haqida so‟z boradi.